.

Det enda stället för två mammor med varsin 3 åring och varsin bebis och som bor på motsatta sidor av stan är i Bromma blocks. Där finns ett lekrummet där man äntligen kan få sitta ner och prata utan att barn kommer bort el gör illa sig el annat. Det är jättefint ordnat med båt och tåg inne i lekrummet och sen finns det en klättervägg. Till och med Milo hade kul och kröp runt överallt tills han råkade krypa över bord på båten och då inte ville vara med längre.


milo

Milo är som ett plåster på mig. Inget är roligt om inte jag är med. Så fort jag satte ned honom på golvet på kyrkis så grät han. Om inte jag satt där också så han kan hålla i mig. Han vill inte upptäcka världen mer, han vill bara vara med sin mamma. Så hon som jobbar på kyrkis har fått vara med Estelle och spelat Ballongspelet som vi alltid gör på kyrkis för det är mission impossible för mig när Milo är så här. Hur ska det gå när han ska bli lämnad på förskolan. Jag oroar mig redan!!marknad

Idag har vi åkt till strängnäs marknad. Jojjans mormor och morfar bor där. Vi gick runt och jag hittade lite smått och gott. Jag köpte 16 par strumpor för 100kr!! Köpte liteolika korvar till Tommy. Och mjuka tunnbröd. Lite munkar till söndag fikat och julkort. Jojjan och Sanna köpte små ulltofflor till sina kommande bebisar. Veronica köpte bröd. 
Det var ganska kyligt så efter några timmar så gick vi hem till Jojjans mormor och morfar som bjöd på kantarelltoast, soppa och kladdkaka.
13 timmar senare är jag hemma igen. Skönt!!


.

Medan Tommy har varit i Tyskland så har det varit fullthus här. Jojjan sov hos oss två nätter och sista natten kom Yamit också. Estelle blev överlycklig och var som ett plåster på henne. När vi skjutsade henne till tåget så frågade Estelle henne om inte skulle följa med hem igen i alla fall!! Nu har Estelle blivit förkyld så hon kollar på Frost och äter godis!!
Milo har lärt sig klappa händerna nu. När han inte gör det så rör han sig och har inte tid att sova längre. Han blir jätte arg när han ska sova men det är nog en fas bara.


RSS 2.0