tvätta händerna

 

Jan. 29, 2014

idag har Lita varit hos veterinären för sin allergi som aldrig blir bra. Nu börjar vi en ny utredning och vi har tagit blodprover för att se vad hon kan va allergisk mot nu. Stackars Lita hoppas vi får reda på vad det är. Vi får vänta en månad nu. Estelle var lite gladare idag på dagis men jag o Tommy har flyttat våra scheman så hon får lite kortare dagar så kanske hon blir gladare. Ingen av dagis fröknarna kan komma på varför hon ibland blir så ledsen. Hemma är hon i alla fall jätte glad. Munnen går i ett och favvo orden är att säga stanna och att saker är borta. Det är också roligt att rabbla
alla frukter, kläder, fordon. Roligast att göra är pussel och bygga med klossar och rita.





Helg!!!

 
 
Igår kom Yamit och Veronica hem till mig. Vi lagade så klart tacos och
sen tänkte vi baka men vi pratade o åt så länge att vi verkligen slängde ihop en
muffins deg istället för en red velvet cake som vi hade tänk från början.
Vi gjorde blåbär och sylt muffins med lite ´mindre socker och det blev jätte gott!!
Sen tvingade jag alla att kolla på det stora äventyret. Ingen tyckte det var lika
spännande som jag verkade det som :) Veronica gick hem vid midnatt och Yamit sov kvar.
Så när vi alla ätit frukost så tog vi med oss bröd från frysen och gick o matade fåglarna.
Det finns små delar av sjön som är uppvärmda till fåglarna så det var hur mycket fåglar som helst!
 
 

Jan. 23, 2014

Estelle hade Musse pigg tröja idag och hon blev så stolt. När hon gick in på avdelningen så drog hon i sin tröja så alla skulle se. Men sen grät hon så mycket när vi gick att vi fick hämta hem henne igen. Så vi gick hem lekte lite o sov sen kom Jojjan o drack te med oss. Jag åkte med Tommy idag för idag hade jag min andra körlektion. Det gick jätte bra men han sa att jag måste köra lite lugnare :) Imorgon är lektion nr 3. Innan lektionen så åt jag o Tommy frukost på kondis tillsammans.








Estelles konstvärk.







Jan. 22, 2014

Idag vaknade jag o mådde mycket bättre. Det var tur att jag var hemma igår från jobbet o vilade. Det gjorde underverk!! Men Estelle fick gå hem från dagis för att hon grät o hade tagit sig för örat så jag hämtade henne o gick till doktorn. Det var ingen fara så vi fick Bamse klistermärke av doktorn och kunde gå. Vi tog ett varv i kista galleria och stannade på BR leksaker. Jag kunde inte hålla mig därinne så vi kom ut med ett bil garage. Lyckan i hennes ögon när vi kom hem och packade upp den åhhh det var verkligen värt det :) Nu är vi båda heeelt slut. Så nu kollar vi på Musses klubbhus innan jag ska steka pannkakor till oss.











Jan. 17, 2014

Stackars lilla stjärnan som aldrig blir frisk. Så idag gick vi till doktorn och hon fick medecin för luftrören och kåvepenin mot öroninflammation. Om hon bara hade kunnat säga vart det gör ont så hade vi kunnat gå till doktorn på en gång. Men nu kommer det bli bättre. Måste komma på nått smart sätt att få i henne kåvepeninen för den ska tydligen vara äcklig enligt apotekaren. Tommy har också feber så jag har vabbat, jobbat, handlat , städat, gått ut med hunden o allt där i mellan. Men ikväll smiter jag ut på after works med jobbet :)










snöö

Idag tog vi på oss alla kläder vi hade och åkte till kista där hund klubben ligger. Lita fick springa lös och vi drog Estelle i pulkan. Estelle är inte så förtjust i snön då hon är rädd för att hon ska ramla. Att åka pulka var inte heller någon höjdare. Vi gick en lång promenad och det vi inte hade räknat med var att det är ganska jobbigt o dra ett barn på ca 12 kg o särskilt i uppförs backarna. Det blev ett ordentligt träningspass. Vi tog ett varv på agility banan vid hundklubben. Lita sprang och hoppade som en galning. Sen fick vi nog och åkte hem o bäddade ner oss i soffan och kollade på Den store Gatsby. Den var super!!!






Släcka lampan

Släcka lampan själv.


Gungar

Gungar i parken


pigg

Idag har jag äntligen känt mig piggare. Det var riktigt jobbigt o va sjuk och det enda jag har gjort är att ligga i soffan eller sängen. Men idag gick vi en liten promenad med hund och barn o gungade lite. Sen kom Yamit hem till oss och åt lunch o så hängde vi lite. Efter det så fick jag så mycket energi att jag städade, gjorde två la sånger, badade hund och barn. Skönt o bli frisk!!








Bilskola


happy new year

Det är första gången som jag är sjuk över nyår. Jag ville stanna hemma under täcket men jag är ändå glad att jag tog mig i kragen och firade nyår med våra vänner och att vi inledda det nya året med en kyss under fyrverkerierna. Jag skålade med bubbelvatten blandat med funlight saft så gott!! Barnen lekte och vi vuxna åt god mat som Johnny och Michaela gjort.















Tre små busar


RSS 2.0