jultomten

Jag planerade julafton i över en månad och så var den över på ert nafs. Julmat och onyttigheter och julklappar så kul men så fort julafton har passerat vill jag bara städa ut julen. Jag har försiktigt och tyst packat ner tomte för tomte och nu är bara granen och fönster ljusstakarna kvar. Nu är det nyår som gäller. Jag och Tommy ska göra huvudrätten. Oxfilé med hasselbackspotatis och nu funderar jag på om jag ska göra hemmagjord bearnaisesås till det. Vi får se hur det går!!


Finaste små tjejerna på julaftons morgon.


Milo i kyrkan.
Borden dukade.

Vänner och familj ❤
Sist och kanske viktigast. JULTOMTEN!!

lucia

Idag har vi varit o tittat på Estelle när hon var lucia på förskolan. Kvällen innan så sov Yamit över så att hon skulle kunna följa med o titta. Dom små barnen stod där högtidligt o sjöng. Efter det så var det avslutning på kyrkis med scones och sång i kyrkan.


Milo 1år

Milo började sin kalas dag med film i soffan med Estelle. Hans frisyr behövde en omgång så Sanna kom hit o klippte honom innan alla kom. 
Jag gjorde tårta med cheesecake botten och kondenserad mjölk grädde banan och maräng!

Dom stora barnen fick leta pengar som dom fick handla glass med tillbehör i vår påhittade glasskiosk. 

Före klippning

Efter klippningen 


30 år

I fredags var det 30 års party för Tommy. Vi hyrde en båt på söder mälarstrand och en vän till oss har ett coverband som var där o spelade. Vi hade också en professionell ficktjuv/trollkarl där som minglade runt bland gäster och visade tricks och snodde gästernas klockor det var Super kul! ! 


GruppbildJag och min kusin

Jag och Tommy innan festen började

bday

Estelle har haft en kompis ftån förskolan hos sig. Det är första gången. Jag hörde att dom behövde barnvakt i nån timme så jag erbjöd mig. Dom har två barn i samma ålder som vi har. Så vi prövade livet som 4 barns familj. Jag stekte pannkakor och Tommy byggde legotorn. Sen åkte vi hem till Tommys mamma o kalasade på min smörgåstårta som jag gjort! 
Av mig fick han en resa till Prag. Jag längtar men fy vad jag kommer sakna Estelle &Milo.RSS 2.0