pumpa

Jag och Estelle har gjort vår första pumpa tillsammans. Eller jag fick göra grovjobbet då innehållet i pumpan var äckligt enligt lilla damen. Den är sten hård att skära i så jag fattar inte hur folk lyckas göra mönster o figurer. När vi tände vår pumpa undrar Estelle varför pumpan inte har en näsa 😊 Det var knappt att jag skära ut öga och mun.halloween

Det är bara några få veckor innan jag är mammaledig igen men tills dess så måste jag jobba. Idag har jag o Rebecca skurit ut pumpor o dekorerat ingången på jobbet. Min pumpa är den som har hatt.


helg

I helgen har vi varit hos Robert o Lina. Vi bodde tio min ftån varandra förrit men nu har vi köpt varsitt hus på varsin sida av stan. Barnen lekte o fick lördagsgodis som dom hets åt. Vi hade först tänkt vara hos oss så Tommy hade marinerat kött o handlat allt så idag gjorde vi söndagstek o bjöd Estelles dagiskompis o hans föräldrar hit. Vi båda är nyinflyttade och bor rätt nära. Och det är kul o få vänner här i närheten oxå.


Robert o Tommy tände thailändsk ballong.

Tommy har skaffat ett skaft så man kan ta selfiekort. Här är vi i bilen på väg.

tacos

Igår blev vi bjudna hem till Jojjan o Arya. Vi åt tacos o kladdkaka. Jojjan hade gömt godis som Estelle fick leta efter. Lycka när man får en "poplad" alltså choklad. 

Festbord!!


Tacosätare

Lycklig helikopterflygare.

bil

Jag har skaffat mig en egen bil. Min allra första bil. Den är guld metallic och kör som en racerbil. Jag kan köra om vem som helst trots att det är en volvo kombi 😀 jag älskar den!!


Gubben i lådan


semester

Det blev inte så mycket bilder från när mormor var här o semestrade men vi hann med mycket!! Vi var på klädbytardag, fika i handelsträdgården och middag hos Tommys pappa och så kultur vandring i stenhuggarbyn😀

RSS 2.0