Sep. 29, 2014

Ett två tre och så har vi ett hallgolv med golvvärme. Jag har hjälpt till o lägga värmeslingor men annars är allt Tommys mästerverk.
Sep. 28, 2014

Dag 2 och den svåraste blomman.
Lejongap ska det föreställa. Jag hade 2 min till godo av dagen när jag band ihop min blomma. Det var så otroligt många små delar som skulle göras o sättas ihop.


Sep. 28, 2014

Dag 1 av kursen.
Allt är gjort med verktyg och sockerpasta.
Sep. 25, 2014

Jag har varit hemma o varit förkyld och lyssnat på Estelles konstanta trötthetsgnäll. Så när jag hämtade henne från förskolan så rymde vi från alla plikter och åt på Mcdonalds. två timmar senare var vi mätta o glada. Estelle frågar om hon får ta med sig Mcdonaldsleksaken hem. Ja det går bra. Och den här också så håller hon upp en pommes frites, för den vill jag lämna till Lita!💕Gulligt! Tyvär glömde hon nog bort sig för hon åt upp den i bilen på väg hem. Det är tanken som räknas. 😁
Sen hoppade vi i våra pyjamaser och så låg vi i sängen o kollade på Pippi Långstrump. Mysdag!!Det är blod


Sep. 22, 2014

Jag blev utan baby shower med Estelle så den här gången tänkte jag fixa en till mig själv. Men det behövde jag inte för helt plötsligt står jag helt överraskad i mitt vardagsrum med alla mina vänner. Dom hade bakat och gjort tacos och dekorerat så fint. Jag fick jättefina presenter till bebisen också.
Det var så otroligt roligt och mysigt!!


Sep. 19, 2014

Tommy trodde att jag skulle bli galen på allt renoverande men det här är nog bland det roligaste. Att få bygga sitt eget. Nu har dom sista lamporna kommit. Det är jag som har valt alla lampor förutom kökslampan och Tommy har valt alla strömbrytare.

Den här är i vårt sovrum


Den här är Estelles


Kökslampan är retro


Och vardagsrumslampan modern


Och sen mina favoriter i trappan och övervåningen.Sep. 19, 2014

Jag vann två biljetter till aftonbladets gala. Jag tänkte först inte gå men tuuuur att jag gjorde det för det var storslaget!
Vi fick en jätte fin svit högst upp på hotellet med utsikt över gröna lund o alla båtar. Vi fick en jättegod lunch och sen var det lite prisutdelning och föredrag. Sen bytte vi om till finkläder och blev hämtade med båt till winterviken. Där dansade samba tjejer och ett live band spelade. Festmaten lagades av en av domarna i Sveriges mästerkock och sen var det liveband tävlingar o disco.
Disco i sjunde månaden var lite mycket för mig så vid ett gick jag o la mig heeelt slut!!
Sep. 14, 2014

Idag har vi röstat!! Det var en sån himla fin o solig dag så vi har varit ute hela tiden. Jag o Estelle åkte o köpte lite höstblommor i handelsträdgården här brevid oss. Jag rensade rosrabatten på tistlar förrut o upp kom brännässlor i stället så får se vad som kommer härnäst. Estelle har lekt på gården o hängt lite med dom äldre barnen som är hennes stora idoler. Men till slut tröttnade dom och lämnade henne i sandlådan. Stackars Estelle men hon var övertygad att dom snart skulle komma tillbaka. Det är tur att mamma och pappa går lika bra att hänga med☺

Yamit var hemma hos oss och vi åt tacos och chokladmousse 👍👍

Sep. 08, 2014

Nu har vi tagit nya tag o det går rasande fort med renoveringen. Det fattas två kvm sen är all panel uppsatt och idag satte vi upp våra superfina o megacoola lampor. En vägglampa i trappen och matchande taklampa uppe.
Vi har också hunnit med färingsömarknad. Det var mycket saft sylt o kakor. Och lite hantverk förstås.
Kvällspromenad


Sep. 04, 2014

Efter att Estelle och Lita ätit små sura äpplen från vårt äppelträd så kom Jojjan förbi och tyckte synd om oss. Jojjans föräldrar bor mitt emot oss och har en hel åker med olika äppelträd. Så vi gick dit o plockade en kasse transparant blanche. Jag har för första gången kokat äppelmos. Dom var perfekta. Jag kokade med vaniljstång och mindre socker men äppelmoset var supersöt ändå. Mycket smaskigt!!
RSS 2.0