May. 28, 2014

Igår var vi hos hundpsykologen och vårt första möte var givande. Hon var stenhård och sägs vara sveriges Caesar Milan. Nu fanns det ingen lätt lösning till problemet. Hundar kommer alltid bita hundar meeen om man lyckas vara en stark ledare så kan man styra sin egen hund i alla fall. Hon sa också att när man har en så snäll hund som Lita så utvecklas inte ledarskapet eftersom man redan tycker att hunden gör allt bra. Vår hem läxa är 10 nya regler för Lita.

En mycket glad nyhet är att mitt körkort kom idag. Äntligen!!! Jag har kört varje dag sen jag blev godkänd. Det e svårt o parkera o utan GPS vet jag inte om jag nånsin skulle komma hem. Jag har tyvärr lyckats repa Tommys fälgar men han verkar ta det med ro. :)








frukost tjej




May. 26, 2014

Jag och Estelle äter frukost tillsammans idag. Hon bedtäller banan och macka. Macka med "bara möör inte kallö" allyså bara smör o ingen kalles kaviar på. Jag brer en till henne och en till mig. Måste ha två macka o så tar hon min smörgås också . Sen sitter hon med sina två små pekfingrar o drar bort allt smör o smaskar i sig det gula guldet.



Hopp dansen


May. 19, 2014

Innan regn o moln så var det strålande sol. Jag Tommy o Estelle åkte till en damm i bromma o provkörde Estelles radiostyrda båt. Det var mycket roligt men till slut tog batterierna slut så vi åkte hem o mötte upp Michaela o Johnny o Novalie och åkte till Aquaria. Det var ganska litet därinne men det verkade räcka bra för en tvååring. Vi kom när dom matade hajarna så det var coolt o se. Vi missade regnskogen först så jag gick in där o tänkte beundra fiskarna nere i vattnet när jag lutar mig mot räcket så ser jag att det kryllar av små kackerlackor. Jag kunde inte komma ut ur regnskogen fort nog!!!







mer fest

 
 
Här kommer lite fler födelsedagskort från min 30-årsdag.
Efter fångarna på fortet så blev det buffe som mormor hade gjort.
Sen när alla var lagom mätta så blev det tipspromenad som Yamit
hade gjort i området. Vinnarna var inte helt otippat min mamma och mormor.
Sen blev det tårta o kaffe. Myckert tårta!!! Jag bad om två 10-bitars men det
blev någon missuppfattning och Tommy kom hem med två 20-bitars,
Så jag åt tårta varje kväll i en vecka. Inte helt fel!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May. 14, 2014



Hamburgare i brommablocks



Jag och Stellan i hissen




Vår första maskros





Glad tjej

May. 14, 2014

Den här veckan har jag knappt satt min fot på jobbet så idag kunde jag hämta Estelle tidigt. Vi plockade maskrosor som hon ville stoppa i fickan. Hon vet hur man säger lägg i fickan men när hon ska stänga fickan säger hon att hon måste stänga dörren. Sen smet jag till Bromma blocks med Veronica för vi är bjudna på babyshower i helgen. Vi hittade så mycket gulliga saker så det tog oss över en timme att bestämma oss.



våfflor

Nu är det inte långt kvar innan vi flyttar ifrån Solna. Så nu måste vi passa på o göra alla Solna saker så idag gick vi till våffelstugan och åt våfflor med hjortonsylt o grädde. Estelle var mycket nöjd med lunchen o smällde i sig hela.









30 år

Vilken otroligt perfekt födelsedag jag har haft. På morgonen fick jag frukost på sängen o sång. Sen vid tolv åkte vi till stan o lekte fångarna på fortet. Tommy har hånat den här iden i måååånader o slla såg lite skeptiska ut. Men det var superkul o klutigt. Tommy svettades o tog det så allvaligt att han gjorde om en cell 22 ggr. Hans lag vann. vi låg 70 poäng ifrån så en cell till så hade vi tagit do
m. Sen var det en härlig buffe på kvällen
som mormor gjort. Nu väntar jag på lite mer kort för jag tog nästan inga alls. Så hoppas mamma har några.















RSS 2.0