brunch

Idag har vi firat Tommy med födelsedags brunch här hemma. Det kom både släkt och vänner. Det här är tredje året i rad som vi har det och det är verkligen roligt.

Dom sista gick vid 16.00 och då gick vi en sväng och hjälpte till att sätta upp belysning i träden utanför här.baka

Eftersom bebisen kan komma när som så flyttade vi fram vårt årliga pepparkaksbak. Estelle grät när hennes deg gick sönder och Jojjan åt deg och tröttnade halvvägs in i bakandet. Tur att jag och Veronica var mer seriösa. Vi dekorerade med kristyr o aldrig blir det så bra som man tänkt men det är ändå ett måste. Estelle fick en chokladkalender av Jojjan som jag sa var en tavla men Jojjan kunde inte hålla sig så ganska mycket choklad hamnade i den lillas mage. Och pepparkaka och saffransbulle som Jojjans kille bakat till oss.


fika

Idag har jag besökt handelsträdgården för andra gången den här veckan. Jag åkte dit för att köpa en tavla o tog med mig Jojjan och hennes mamma och så Estelle såklart. Dom köpte julblommor och Estelle lekte i pippihuset som dom har där för barn. 


krans

Idag har jag gått en kurs nere på handelsträdgården. Vi band julkransar och jag är nöjd över min julkrans. Den är första steget i julpyntandet.


leedig

Idag har vi varit lediga och först tänkte jag att vi skulke lata oss mest. Men Jojjan var också ledig så vi åkte dit. Där finns en jäääättefin lekpark för barn som är uppbyggd som en liten stad. Sen gick vi in och drack te för det var ganska kallt.


RSS 2.0