helg

Det gäller att ta vara på tiden när helgen är så kort. Vi åkte till Bromma blocks i fredags o började helgen med fika och en klippning av Milo. Efter lite lek åkte vi hem o det var nog tur för när vi kom hem så hade båda feber. Så lördag var vi hemma och på kvällen var farfar barnvakt och vi var ute och käkade födelsedagsmiddag med Malin och hennes familj och vänner. Söndag mådde Estelle bättre i alla fall så vi åkte till ridskolan igen. Vi fick en stor ponny men det verkade inte bekymra Estelle. Vi gick med hästarna utomhus, genom skogen och hagen. Bra söndags aktivitet!


rida

Idag gick Estelle dröm i uppfyllelse. Hon fick rida på en riktig häst. På söndagar kan man boka knatteridning. Vi fick en liten pony som hette Nelly. Estelle fick rida och jag höll i hästen. Vi fick trava och skritta och gå över hinder. Estelle skrek Yiiiiihhaaaaa som att det var en film haha. 


1dagen

Det gick bra för Milo. Han kröp runt o lekte med bollar pussel och åt banan på fruktstunden. Det finns en sandlåda inomhus. När hans fingrar nuddade sanden blev han helt chockad och han petade många ggr på sanden men det var Super läskigt!  Imorgon ska vi äta och kanske vila där.


sista

Idag var det sista dagen på öppna förskolan för oss. Och det var nog bra för ingen av dom kan sitta still vid sångstund en på kyrkis och babymassage ska vi inte ens prata om.sista Imorgon börjar inskolningen för Milo. Den som längtat mest är Estelle som har frågat mig i över ett halvår när han ska börja. Jag har packat sängkläderna nappar extrakläder ytterkläder så nu hoppas jag att vi är redo för morgondagen!!


snö

Men äntligen är det kramsnö. Jag har lovat Estelle att vi ska göra snögubbar så länge och idag på våra sista dag innan hon börjat förskolan så hände det! Nu är det bara en vecka kvar sen ska jag skola in Milo. Vi har köpt täcke och kudde och Estelle har valt ett gosedjur som han kan ta med. Vart tog tiden vägen?! Jag känner mig iaf redo för nya tider med hämtning o allt vad det innebär. 


Gott nytt år

Gott nytt år!! Vi var hemma hos oss med Johnny Michaela och Jojjan och barn. Vi åt tre rätters. Jojjan gjorde toast skagen. Tommy gjorde oxfilé med hasselbackspotatis och jag gjorde hemgjort Bearnaisesås. Johnny gjorde frozen cheesecake till efterätt. I mellan alla rätter så skickade vi upp rislyktor och smällde lite raketer. 

 08-560 248 01

RSS 2.0