skärgården

Idag är vi på Ingmarsö. Vi var här förra året också. Det är så mysigt med klippor och röda hus. Från fästmannen till affären och resturang en kan man ro med små ekor. Vi har nu åkt från askskären till grinda till kolfatet och nu är vi här tills imorgon. Estelle matar alla fåglar och har blivit en våghals på sjön. När vi är ute o kör så har båda barnen sovit. 

Här ror vi till restaurangen 
  
Båten
  
Tommy och Mio på Kolfatet

När det regnar ute

Estelle fiskar

Estelle och Stefan

Estelle på Grinda.  

ullared

Tommy slapp inte undan. Vi åktr till Ullared idag. Det tar 45 min härifrån så man måste passa på. Det var sjuuukt stoort och fullt med folk överallt. Vi köpte lite av varje. Estelle köpte pärlor en boll och en pyjamas. Milo köpte lite sommarkläder. Jag köpte en klänning och små saker till hemmet. Den som shoppade mest var Tommy som öste ner saker. Kuddar lakan handdukar båtlinor en hatt strumpor med mera 😀
Alla var trötta och nöjda efter besöket!!
halmstad 2

Idag har vi varit och kollat på kossorna på Wapnö gård. Det är ortens lokala mejeri. Man fick se hur dom mjölkar och titta in hos mamma kossor och kalvarna. Man fick också provsmaka deras ostar och yoghurt och köpa kött. Estelle tyckte det var superkul. Och vi köpte hamburgare och en kött bit med oss hem som vi grillade och åt med färskpotatis som vi köpte på en gård i närheten. Vi åt inte närproducerat utan härproducerat! 


 Nu är mjölken klar..

Halmstad 1

Vi höll på att blåsa bort vår första dag i Halmstad. Men man får trotsa vädret när man bara är här 5 dagar. Vår första dag gick vi på stan och sen åkte vi hem sov lite och grillade. På kvällen gick vi till stranden och samlade snäckor o tittade på läskiga maneter och gungade. Och till sist en glass på campingen!

Här är vår stuga


Massa snäckor!


RSS 2.0