kläder

Idag har vi varit i stan o köpt kläder till Milo och Estelle som dom ska ha på Milos dop. Jag är inte så förtjust i låtsatskostymer för barn så jag valde något helt annat som han kan ha på sig till kyrkkaffet. Inbjudningskorten är utskickade och kläder är klara. Fattas bara att beställa det ätbara och köpa alla dekorationer.
Sen fikade vi med farmor och farfar. Estelle frågade helt ogenerat om hon kunde få en peng att stoppa i sin väska. Hon fick 3 kronor. Va bra då ska jag gå o betala. Sen gick hon själv till disken o försökte betala. Tyvär så var disken så hög att ingen såg den uppsträckta handen med enkronan. Och vad hon skulle betala med kronan är också oklart.


blommor

Eftersom jag var så trött igår så ville jag ta igen det idag. Jag och Estelle åkte till mcdonalds för att hon önskade hamburgare. Det e lite konstigt för hon äter inte just hamburgaren. 2 dl mjölk pommes frites och äppelklytor blev det. Sen åkte vi till djuraffären och kollade på kaniner fiskar och råttor. Råttan var favorit. Jag fråga henne vad han heter. Gubbe heter han.

När vi kom hem så fick Estelle feber så vi har mest kollat på Daniel tiger på tvn.
Hoppas det blir bättre imorgon!!

Jag har plockat några snödroppar från trädgården. Det e helt fullt av dom och massor med vårlökar har slagit ut i lila gult och blått.

Syskon 4 life

söndag

Det finns en pytte liten timmerstuga här ute där vi brukar äta brunch på söndagar ibland. Ägaren är kocken så 7bland får man vänta lite på maten men vad gör det när allt är så färskt. 


Och en glad bebis


kyrkis

Varj3 måndag o fredag är kyrkis öppet. Så idag skolkade vi från förskolan och hängde där. På fredagar har dom sångsamling med maracas ägg. Och det finns fika också!! Dom har allt för barn. spel pusdel klossar dockvrå gunga bilar kritor. Vi spelade spel o pusslade o gungade och jag försökte föra några vuxensamtal där i mellan 😀 sen hem o äta pannkaka. Äntligeeen fredag.
grilla

Idag har vi varit i skogen o grillat korv. Skogen äger Jojjan o Sannas föräldrar så deras pappa körde dit med traktor. Han hade samlat ved som han lastade traktorn med så vi fick en brasa också. Livet på landet!!
mello

Estelle är febefri äntligen så vi bjöd över Michaela o Johnny och Jojjan på myskväll. Vi premiär grillade ute men vi åt inne 😀!! Jag gick också på möte i folkets hus här. Jag blev tillfrågad om jag vill sitta med i styrelsen. Så igår var den officiella cermonin. Jag blev vald till styrelseledamot i två år. Så himla spännande.

kalas

Äntligen kalas!! Idag är det 3 års kalas för Estelle. Vi hyrde en lokal och alla barnen lekte o dansade på scenen. Vi hade fiskdamm och Tommys lillebror var så snäll o ställde upp som trollkarl o barnen älskade det. Hon fick också jättefina presenter. En barbie, en hästväska , bondgårdsdjur, kläder, lera, bollar, pussel o lite till. Det var jätte mysigt o så härligt o se barnen som skrattade o lekte så länge. Och nu kommer trollkarlen. ..

Kul på scenen


jobba

Idag har jag jobbat min första dag som volontär i kyrkans second hand affär. Det är en stor 2 vånings lada med jättefina saker. Pengarna går till sjukhus i kongo. Idag är det också Estelles födelsedag men vi firar allt imorgon istället så ikväll har vi bara kollat på melodifestivalen med Jojjan och Charlotte.
paket

Idag har jag tagit mig till kista galleria med Jojjan o Malin. Jag handlade massa saker till Estelles  kalas. Finns det nått man minns så är det ens födelsedagar. Så jag köpte ballonger serpentiner glitter och massa annat skoj. Köpte en fest klänning till henne som hon kan ha på kalaset och Milo fick nya pyjamaser.

Vi fick också ett stort paket från mormor som vi öppnade. Tack såååå mycket för allt!!! Jag har på mig mina nya kläder o Milo har sin napphållare och Estelle har läst sin nya bok!! RSS 2.0