holmvärld

Vi är holmvärdar eller holmvakter. Det är verkligen slutet på säsongen men ändå nio båtar här på klubbholme.  Vi har köpt en gummit med motor. Jag prövade men min simultan förmåga är inte så bra så jag åkte rakt in i vassen och fastnade med motorn där. Jag fick ro tillbaka.


Vi fick se världens coolaste norrsken igår


kalas

Idag har jag ensam åkt till andra sidan stan för att gå på barnkalas. Det tog 1.15 min för att komma till Nynäshamn. Jag hade klätt upp Estelle och flätat håret men efter 15 min så var det vattenkraft på altanen. Milo fick vara inne. Han fick feber. Tand feber tror jag för det kliar och han dreglar jätte mycket idag.


datenight

Jag och Tommy lämnade barnen hos hans mamma. Sen tog vi motorcykeln till friends arena och kollade på aik-djurgården. Så himla kul o se. Det kokade verkligen därinne. Det sköts smällare och massa rök i hela arenan.
Lite extra coolt att jag satt brev Gustav Fridolin.


båtliv

Nu när det äntligen är sol så har vi varit  ute med båten. Vi har badat solat grillat. Milo har premiär badat och Estelle badade som en galning. Det var mycket barn på klubbholme så dom hade roligt. Sen åkte vi o la oss vid slottet och bara tog det lugnt.  Tommy badade och Estelle och jag badade fötterna. 


RSS 2.0