morsdag

Morsdag och alla sov till kl nio!! Sen åkte jag ner till handelsträdgården medans Tommy städade. Vid lunch åkte vi till gamla stan och Tommy bjöd på lunch. Vi kollade på vakt avlösningen och i lite affärer. Sen åkte vi hem och Tommy lagade slottstek med pressad potatis och jag gjorde efterätt. Jag smälte vitchoklad o blandade ner i kesella och varvade chokladkesellan med hallon blåbär och digestivekex!! Så gott!!! 


Igår var vi på jungfrisunds dagen. Där hade dom ponyridning matstånd och andra jippon. Tommy har gått med i svenska sjöräddnigssällskapet. Vi hälsade på honom i deras båt där dom hade lite uppvisningar. Det regnade men jag hade regnjackor till alla inklusive mig själv så vi höll ut.


torsdag

Idag har vi lyxat till det igen och ätit lunch på Ekebyhovslott. Malin hade med sig sin bebis så Milo hade sällskap. Milo har vaccinerat sig idag och grät inte av sprutorna alls. Estelle var helt otyröstlig när hon fick sina 😅

Sen blev det tjejkväll hemma jos Jojjan med sanna och malin och veronica. 
Vilken bra torsdag!!

båtliv

Nu börjar båtsäsongen igen och ingen är gladare än Tommy. Jag ska gå på båtkurs i juni så snart är jag också kapten på båten! 
Jag grillade korv med Jojjan o hennes familj och Veronica och sen hämtade Tommy oss och vi åkte tiill klubbholmen där dom bjöd på mat o dryck. Estelle hittade kompisar och Milo skickades runt. Jättemysigt!! 

plantera

Vi har varit och fixat i trädgården varje kväll nu. Vi har gödslat och planterat. Jag fick vinbär äppelträd och körsbärsträd. Vi har nu svarta röda och vita vinbär. Det är jättekul för Estelle som plockade röda vinbär var eviga dag förra sommaren. Vi har också vänt upp ett litet land där vi planterat solrosor och blommor som drar till sig fjärilar. På framsidan har jag planterat prydnadspumpor men det e lite skuggigt så vi får se hur det tar sig. Alla fröer är lätt såda och anpassade för barn.


kyrkis

Varje måndag är Estelle ledig o då går vi yill kyrkis. Där fikar vi leker och fikar mer. Men det här är sista veckan sen är eet sommarstängt. Vad ska vi göra nu?
Det blev sångstund i kyrkan där Milo fick en bibel slängd uii ansiktet på sig av Malins 1åring.
sen blev det glass med strössel och chokladsås ☺


RSS 2.0