båtsemester bilder

Båtsemester
Jul. 13, 2014

Vi har rymt renoveringen och åkt på mini semestet Hääärligt!!!

Ingen sommar utan loppis


Nyplockade smultron och plättar!!


Hundälskaren


Marknad
Jul. 10, 2014

Idag har jag fått en guidad tur till några smultronställen här i närheten där vi bor. Vi åkte först till en trädgård där en kvinna säljer allt från lila bönor till thailändska tomater o massa annat. Man måste vara i tid för det är väldigt populärt. Inget är besprutat o allt är odlat o skördat av familjen. Sen tog vi bilen till en lada där det är självbetjäning. Man plockar väger och lägger pengarna i skålen.Jul. 08, 2014

Lyckan när man vaknar och upptäcker att det står en alldeles egen säng i ens nya rum. Hon var överlycklig!!!Annars spenderar vi dagarna med att fixa o trixa saker här hemma. Men på kvällen tog vi med badbaljan o badade inte ett så väldigt rent bad men väldigt roligt bad i trädgården.Sen har vi också planterat små frön av basilika persilja och citronmeliss.


Vi har fortfarande inte satt upp tv. Tänk vilken skillnad det har blivit. Vi är ute hela tiden nu. Eller fixar med nått inne.

Jul. 07, 2014

Någon gång i början december blir Estelle storasyster 💙💙💙💙💙
Tänk att få äran att bli föräldrar igen.
Vi är så glada 😊

Jul. 06, 2014

Överallt är det tokrörigt. Vi flyttar runt saker allt eftersom. Idag kom Johnny o hjälpte oss med det sista på övervåningen. Vi har lagt golv överallt o målat alla väggar. Imorgon ska vi köpa ett hyllsystem till garderoben och möbler till arbetsrummet. Grannpojken och Tommy har också dragit om elen uppe på övervåningen. Strömbrytarna i Estelles rum o vägen intill oss har inbyggda lampor i sig så det lyser upp på natten när hon ska sova i sitt rum.


Jag var barnvakt medans papporna la golv o sågade.

Det finns nog inga vinbär kvar på den här stackars busken. Hittade också massa smultron bakom den som växte vilt.

Estelles rum nu


Estelles lampa som jag valt.


Får se vad det blir imorgon.....


Jul. 01, 2014

jag och Estelle har utforskat trädgården och Jojjan har pekat ut vad som är vad och det finns några godbitar i djungeln. adet finns äppelträd o körsbärsträd och till Estelles stora glädje en vinbärsbuske men hon är säker på att det är tomater. Varje dag vi kommer hem från dagis så frågar hon om vi kan gå till tomaterna. Grannarnas tupp galler i bakgrunden ja vi är nu officiellt på landet.Av grannen fick vi en god välkomst kaka
RSS 2.0