Kärleksförklaringar


Feb. 26, 2014

Idag är den bästa dagen för då slutar jag två o kan hämta Estelle tidigt o innan middags stressen. Hon kan gå upp i klätterställningen själv och åka kana ner. När jag kommer så ropar hon Titta mamma älskar åka kana, åka meraaa!! Super stolt tjej! Sen åkte vi hem åt frukt och målade lite med målarfärgen. När vi sitter där så räknar jag till tre och då fortsätter hon fyra fem sex sju åtta nio tio elva tolv sen tog det slut. Hon kan räkna till tolv!! Coolt. Det bjuds på mycket skratt. I morse så fråga jag om hon älskar mamma. Jaa älskar mamma och sen säger hon med utsträckta armar Jättekram som dom säger i teletubbies :)


kalas!!!

Idag är det Ellas 2årsdag och vi var inbjudna på kalas. Det var jätte kul o speciellt för barnen då det fanns leksaker i överflöd!! Dom hade en inomhus rutchkana åhh vilken lycka. Estelle åkte kanske 30 ggr o då överdriver jag inte så till slut så låste Tommy in den i ett rum så vi kunde få äta lite tårta. Ella fick ett jätteroligt tält med tunnel som barnen kröp i. Ella var jätte glad o se Estelle så hon frågade om Estelle ville sitta och äta tårta vid hennes barnbord men Estelle sa nej :( . Jag hann knappt stänga bil dörren innan ögonen slogs igen när vi skulle åka hem :)
I will survive


Feb. 21, 2014

Estelle har blivit sjuk igen. Det gjorde inte så mycket för jag jobbade inte förens 17:00 idag men vi hade bokat stad firman idag så jag var tvungen att ta ut henne i snöstormen o hänga på Tommys kontor hela dagen. När vi kom hem sen så var vi överlyckliga. Allt är rent allt allt allt. Dom har städat varenda millimeter och bäddat sorterat o vikt. Vilken bra start på helgen!!
Om Estelle blir bättre så blir det barnkalas i helgen och imorgon får vi middag av Tommys föräldrar så vi behöver inte göra för många handtag den här helgen :)

Feb. 20, 2014


art

Konstvärk signerat Estelle Karlsson


Vi har målat efter dagis och när jag tog fram färgerna så pekar hon och säker jaaa målarfärg och pekar. Tänk vad mycket dom lär sig på dagis!!! Hon förstår också att man målar med färgen och inte vattnet som förra gången då pappret till slut blev pappersmassa av allt vatten.

ännu en film

 

atjoo

 
 

blåsa maten

 

mer semesterbilder


Här är jag och Estelle på väg till kvälls showen som var varje kväll. Det var olika varje kväll. En kväll var det teater och en annan så var det akrobater. Efter det så var det live musik och dans. Men vi gick alltid efter oftast o satt ute o spelade kort o drack vin.varje morgon åt Estelle pannkaka till frukost. Hon fick aldrig nog. En morgon slog hon upp ögonen och tittade på mig och sa Mamma äta pannkaka. Hon rabblade pannkaka pannkaka pannkaka ända till resturangen .
Estelle har klätt upp sig :)väntar på mat med pappa. Det fanns hur mycket mat som helst. Varma och kalla rätter + grill rätter, salladsbuffe ostbuffe och efterättsbord.

Så det första jag var tvungen att göra när jag kom hem var att damma av gym kortet. :)

Lanzarote

 
 
Eftersom Tommy har dom flesta bilderna från semestern i sin telefon
så blir det lite blandat från min så länge.
 
 
Här är jag och Estelle i barnpoolen. Första dagen så ramlade Estelle 
först i havet och sen en gång i barnpoolen så vi köpte en sån här ring
så hon kunde springa runt i vattnet utan att vi fick hjärtattacker och hon kallsupar.
Hon simmade runt i den och sa älska bada älska bada.
Vi köpte bollar också som vi kastade till varandra.
Jag och Tommy kastade Gris och förloraren fick dopa sig i den icke
uppvärmda poolen. Tommy förlorade!!!
 
Estelle och Tommy badar i stora poolen :)
 
Efter att vi badat på förmiddagen så blev Estelle alltid så trött att
hon självmant ville gå och sova. Hon sa alltid, Estelle sitta vagnen sova.
 
Här är vårt rum. Vi bodde på bottenplan så vi hade trädgård.
 
Det fanns två katter som bodde på hotellet. Folk matade o kelade med dom.
 
Estelle har ätit sovit o lekt med en boll i handen. Hon är besatt!!
 
Det finns gott om mat på hotellet. Favoriter var frukt pannkaka och pommes.
 
Mer bilder kommer snart...
 

RSS 2.0