Estelle dansar


Jun. 24, 2014

vi har valt färg och köpt nya lampor och nu ligger hälften av vårt nya golv färdigt. Sen ska trappan målas och vi ska byta beslagen i köket. Allt på en vecka. Nu har vi kört fram och tillbaka varje dag hela veckan med kartonger och det e ganska tomt nu. Dom stora möblerna kör vi på fredag och i helgen ska vi vara färdigflyttade. Det enda jag saknar är en bäddsoffa till gästrummet och lite små saker. Och just det, en trädgårdsmästare behöver jag också i våran nya väldigt orörda och vilda trädgård.


Jun. 19, 2014

Idag skulle vi åkt till gröna lund men regnet öste ner så jag o Lina och barnen åkte till junibacken på djurgården. Vi båda har velat åka dit länge. Det var super kul för dom små. Alfons hus och pippis pch mumins och pettsson bland annat. Estelle ville helst laga mat hos pettsson och findus. Hon gick upp i alla trappor för att åka rutchkanna för att sen i sista sekund ångra sig o ta trappan ner.
Det fanns också ett sagotåg som åkte runt bland Astrid Lindgrens sagofigurer. Det var dyrt men värt det.

.Sen åt vi pasta med två övertrötta och uppspelta små tjejer som flamsade.
Leker med dockor


Busungar


Jun. 18, 2014

Idag har vi hälsat på Estelles nya dagis som hon ska börja på när vi flyttar nu i sommar. Vi fick en inbjudan med ett vykort att komma idag och det tycker jag var gulligt. Vi var med på sångsamling med fruktstund sen fri lek efter det. Estelle drog från oss så fort samlingen var slut o gick o tvätta händerna med dom andra barnen o sen byggde dom lego och åkte runt på stora brio tåg. Personalen var supergulliga och dagiset var perfekt med massa vattenlek o färg o form. Sen åkte vi hem till asfalten o letade upp lite torrt gräs att sitta på när vi åt varsin glass :)
Nu har vi äntligen fått nycklarna hit.Jun. 15, 2014

Äntligen kalasdags!! Det är tur att jag har körkort så vi kunde ta oss ut smidigt till Novalies 2 års kalas. Vi åt tårta och barnen bråkade om vem som äger vilken sak. Men efter lite tårar så hittade dom varandra igen o sprang o busade.


Jun. 15, 2014

Jag och Estelle är hemma själva den här helgen. Så vi tog bilenbo hämtade upp Veronica o åkte till drottningholmsparken. Det var jätte fint men blåsigt!! Sen blev vi så hungriga av all blåst att vi åkte till sundbyberg för att gå på kinan som jag har ätit på sen jag var pytte liten. Det ser exakt likadant ut. Dom är så himla barnvänliga där med barntallrik och barnbestick. Och så fick hon glass till efterätt av dom. Hon blev helt stum när han satte ner glassen framför henne :)
Present time


Jun. 08, 2014

klart vi firar nationaldagen! Vi åkte ut till sundbybergs båtklubbs holme. Alla båtklubbor har oftast en egen ö och är man medlem så får man bo där med sin båt annrs får man betala en liten slant för att övernatta. Det brukar vara runt 40-100 beroende på hur uppstyrd ön är. Sundbyberg har en jättefin som vi är medlemmar i. Där finns sandlåda gungor dansbana o uteplatser och en stuga med stort kök och sen bastu o utomhus spel. Vi åkte dit o grillade korv o levde båtliv.
Den båten längst till höger är vår.

Tanka båten


Jun. 01, 2014

i fredags var jag inte så glad på båten med tanke på alla vågor och blåsten. Men man kan väll få ändra sig?? Så idag har vi åkt ut o lagt ankare vid slottet ute på ekerö. Vi åt mackor o solade. Estelle fixade med pärlplattor och Lita önskade att vi åkte hem när det gungar så blir hon lite rädd. Det var en underbar sommardag. Sen körde vi till Stefan och Carro som bjöd på köttfärsås o rabarberpaj och jordgubbar. Nu måste vi sova så vi kommer upp till dagis o jobb.


RSS 2.0