roomescape

Jag har varit och färgar över det ljusa till mörkt nu när det blir höst o allt. Efter frisör besöket åkte jag Veronica och Anna till stan och åt tappas på Caliente. Men det var inte därför vi åkte till stan. Det var en bonus bara.
Vi skulle göra nått som heter escape room. 
Man får en bakgrundshistoria och sen blir man insläppt i ett rum. Där får man leta ledtrådar och vända upp och ner på allt för att lösa gåtor som till slut leder till att vi räddar världen. Vi valde en krigsbunker i slutet av kalla kriget. Det var så himla kul. Jag gör gärna om det.kyrkis

Varje måndag är Estelle också hemma. Då går vi alltid till kyrkis. Världens bästa ställe! Mängder med barn och leksaker. På måndagar är det sångstund också. På onsdagar är det bebisar endast och då går jag och Milo på babymassage. För dom vuxna så finns det kaffe och skorpor med marmelad.


lördag

Jag och Estelle har varit på teater idag. Det var hennes första gång och hon var taggad. Mamma skyyyynddaaa DIG,det börjar NU!!
Hon skrattade men det var svårt och sitta still. 
Nu var den inte så lång som tur var!

Milo har dagen innan sin nio månaders dag lärt sig krypa ordentligt. Han kröp raka vägen till blomkrukan för att smaka på jord.

Dagen innan var vi på kalas och fick han smaka chokladtårta vilket nog var lite godare.
Tommys mormor hade med sig sina hundar. Den ena var en pensionerad cockerspaniel som passade en 3 åring som gärna vill hålla i kopplet perfekt. 


RSS 2.0