sol

Det är underbart att vara tillbaka!! Solen skiner och vi har Planterat blommor och ätit glass i handelsträdgården. När Tommy kom hem så grillade jag korv åt oss som vi åt ute.mallis

Vilken underbar semester.
jag Veronica Jojjan och Sanna åkte till Palma nova och hade det fantastiskt!! Vi hann med strandhäng barhäng minigolf cityliv shopping!!mallis2

Mer bilder 


dop

Och så var Milos stora dag här. Jag är helnöjd med allt. Det var både roligt och fint. Roligt att prästen tappade bort dop vattnet och roligt när Estelle sjöng "femton gastar på död manskista" av pPippi Långstrump. Prästen var jättefin och alla gäster fick tårta och smörgåstårta. 


jord

Jag älskar att plantera. Igår var jag och Estelle i handelsträdgården igen o köpte mer jord och kryddor. Jag har sått tomater och gurka. Sen har jag planterat om kryddor som jag ska sätta ut så småningom. Jag har också köpt frön till solroser och prydnadspumpor. Dom är jättelätta att få upp så jag tänkte att det kunde va kul för Estelle. Sen har jag vinbär o smultron sen förr. 


måndag

Eftrsom Milo har haft vattkopper så vågar jag inte gå till kyrkis idag utan vi åkte till bromma blocks istället. När vi varcdär så gick hon en liten boll från leksaksaffären. Sen gick vi till panduro för jag behövde lite saker till dopet. Det fanns en guldkrona som hon prövade. Det sågs så gulligt ut att jag inte kunde dsäga nej. sen åt vi pannkakor i cafet. Ibland finns det inge roligare än att skämma bort sitt barn lite. Sen åkte vi till handelsträdgården o möte upp Jojjan Sanna o Veronica för en hglass i solen. 
Jag och Tommy gick ut o givk 4km så jag hoppas att min kost inte behöver bli så farligt onyttig☺ Förra veckan gick jag 16km totalt.
om man går till konsum och tillbaka så är det exakt 4km. heelg

Dom här dagarna har gått så fort!! 
I fredags hade jag en tjejmiddag här o vi firade att Jojjan köpt en lägenhet. Vi åt tacos så klart! 
Det var mysigt och Estelle slutade aldrig prata.


I lördags så kom Michaela o Johnny och Robert o Lina med barn över. Vi grillade kött och åt med rotfrukter o liiite godis. Barnen röjde så Estelles lekrum gick knappt att gå in i. Saker överallt!!


Jag o Veronica Jojjan o Tommy har ätit lite o tagit det lungt idag. Men den stora nyheten är att Estelle har för första gången kissat på pottan. Tänk att man kan bli så glad för sånt ☺


Stora tjejen.


koppor

Så precis när RS viruset har lagt sig och hostan nästan är borta. Då dyker det upp massa små prickar. Vattkoppor. Stackars Milo. Han har haft förkylning magsjuka RS och nu har han vattkoppor. Och oftast när man är så här liten så blir man inte immun mot det. Nu väntar jag på nästa barn. Ska hon klara sig?


RSS 2.0