rea

Jag har försökt fynda på mellandagsrean som alla andra men inget. Inte ett enda plagg!! Jag o Tommy var i sollentuna c o stinsen men inget. Dagen efter åkte jag till stan  med Jojjan och Sanna men noll igen. Jag ger upp!! 
Så idag har jag bara varit hemma med barnen. Det längsta vi kommit är till mataffären. Det får räcka för oss.Lika som bär. Syskon


jul

Vi hade en riktig mysig liten jul. Vi åt jul frukost hos Michaela o Johnny och efter det åkte vi hem o tog en frostig promenad allihop. Vi fick skynda oss hem o slänga fram allt gott vi hade på bordet så vi kunde fika till Kalles. Sen kom tomten alias Tommy. Estelle blev först jätte rädd mrn jag kramade tomten och då fick han komma in o dela ut paket. Vi fick jätte fina klappar och Estelle var supernöjd! Vi drack glögg och sen kollade vi på film tills vi inte kunde hålla oss vakna mer. 💖Det här är den bästa julklappen vi kunde få


fika

Tommy satte en stor lussebullsdeg på jäsning. När jag går förbi o börjar plocka undan hittar jag saffranet. Hoppsan! Det fick bli bullar av drn degen men skam den som ger sig. Nästa morgon bakade han stora fluffiga lussebullar och det var tur det för under dagen vällde det in gäster som ville kika på den lille. 


Sockerbagare

trädgården

Trädgården.
Då och nu.


ute

Idag har vi äntligen tagit oss ut i världen igen. Jag har i två dagar inte satt foten utanför dörren. Vi åkte på efterkonttroll och hörselkontroll sen passade vi på att äta buffe innan vi åkte hem o nu ligger vi alla i soffan helt färdiga!!Här är bild på Estelle och Milo. I samma overall

love

Och så kom han som en liten stjärngosse på lucia och på min och Tommys 5 årsdag. Vilken toppen dag. Nu är alla samlade och efter en liten skakig syskon start igår så har allting lagt sig lite idag. Estelle kom hem från förskolan och sa att hon var glad nu. Så nu har hon nog smält det hela lite och det har vi nog med.

Nu ska vi njuta lite..


lucia

Äntligen luciatåget. Jag blev lite rädd att jag skulle föda barn o missa lucian. Men det gick bra o vi alla gick upp supertididigt då dom börjar kl 7. Estelle grät när jag försökte sätta på luciakläderna. Men när vi kom fram o hon såg att alla hade samma så var tårarna bortblåsta.
Estelle såg oss och stod o vinkade hela tiden. Sen blev det glögg o pepparkakor inne.


tid

Ja bebisen verkar dröja. Men jag får tiden att gå ändå. Igår bytte jag julklappar med Yamit och på väg därifrån så hann jag med fika med Jojjan o hennes syster o Malin. Sen var jag helt slut!!!


måla

Till advent så åkte vi ett gäng till rådmansö i norrtälje för att gå kurs i amerikansk hobbymålning. Det var jättekul o man behöver inte vara så träffsäker med penseln då man kan sudda mycket. Jag gjorde en julig månlampa och två julgranskulor. Vi kom vid tio och åkte runt sex så det tog hela dagen både hjärnan och ryggen var ganska möra. Men det var superkul!!
Här är mina verk.

RSS 2.0