vår

Det är inte över förens det ÄR över. Jag blev så klart också magsjuk till slut. Tommy gick från rädd till livrädd och flyttade ner sig till undervåningen! Han har klarat sig och 23 tvättmaskiner senare så har vi nog fått bort allt. Jag har tvättat sängkläder filtar handdukar gosedjur. ALLT!! Hoppas vi är immuna förevigt.
Idag har vi tagit oss ut och åt lunch i sumpan innan vi åkte hem igen. Tommy eldade lite på gården. Estelle gick in för hon frös. Jag o Lita stannade kvar som eldvakter. Vårlökarna som jag planterade börjar komma fram och fullt med snödroppar i rabbaten!! Äntligen vår!!
baka

Det är fortfarande inte helt bra med Estelle så hon är hemma från förskolan. Jag har varit hos tandläkaren  medans Tommy o barnen träffade mäklaren. Vi lutar åt att sälja tomten då vi vill bo mer lantligt nu när vi är vana vid hästhagar o sånt!! Resten av tiden har jag bakat till Estelles kalas. Vaniljbullar,syltkakor och hallonmuffins. 
söndag

Så nu har alla sovit lite extra o allt är tvättat städat handlat o klart. Vi ska värdera huset på tisdag så vi städade lite extra idag. Sen åkte jag o Estelle o storhandlade. Hon önskade hamburgare till lunch så det fick det bli. Sen var jag på yogan o för första gången så somnade jag INTE under avslappnings övningarna. Under tiden lagade Tommy en härlig söndags middag.
trötta

Efter att ha varit inlåst så tog vi bilen o åkte till ikea. Tommy o barnen satt kvar i bilen så vi inte smittar ner hela ikea. Jag har badat Milo i diskhon i tvättstugan men han får inte plats längre så han fick en badbalja. Sen köpte jag 100.000 små pärlor till Estelle. Hon har pärlat halsband till oss alla och till och med alla my little ponys har fått varsitt halsband. 

Jag o Estelle är slitna. Vi är trötta. Estelle har ätit men inte mycket. Så nu läser hon godnatt saga för mig o det kan jag behöva!! 


Milo är också trött!!

magsjuka

Om jag trodde att jag led av sömnbrist så visste jag inte vad jag pratade om. Efter en timmes sömn vaknar Estelle o kräks i våran säng. Det var hennes första gång så hon blev jätte rädd. När allt lugnade sig så vaknade nästa barn o var hungrig. Så höll det på till halv fem då slutade allt. Jag sov på en soffkudde på golvet i hennes rum, den räckte bara till knäna så det var inte så skönt. Jag o Tommy har tillsammans tvättat 7 maskiner med allt som vi nånsin kan ha rört ihop om att vi ska få klara oss!!

Nu är vi hemma o pärlar.


..

Jag har varit super trött den här veckan. I måndags var jag med båda barnen på kyrkans öppna förskola. Tisdags åt jag lunch med en jobb kollega och i onsdags var jag i stan med Yamit. Jag har inte hunnit vila nått då på dagen så jag lider av sömnbrist nu så idag har jag bara hängt i soffan.

kalas

Igår hade Jojjan kalas. Som tur var så hölls kalaset hos hennes föräldrar som är våran granne. Det serverades chilli och sen blev tårta och kaka. Estelle lekte med alla hundar och Milo sov. Till slut somnade Estelle i mitt knä på 2 sekunder. Det var jätte kul. O alla hade super trevligt.

brunch

Vilken rolig helg!! Veronica Yamit och Frida kom hit i lördags och Tommy lagade mat till oss. Sen spelade vi sällskapspel  och drack sangria. Det blev jätte sent så alla sov här lite utspridda. Dagen efter kom Jojjan också och vi åkte till ett ställe här i närheten och åt brunch. Det är en liten timmerstuga där kocken gör allt från semlor till soppa o paj själv.


kyrkis

Idag har vi besökt kyrkans öppna förskola som ligger precis där vi bor. Vi gick tillsammans med en annan mamma från Estelles dagis som oxå är mammaledig. Milo låg på en kudde o va nöjd och Estelle sprang runt o lekte med varenda leksak som fanns. Det var sångstund och då sjöng vi namnsången. Jag hoppade över Milo och sa bara Estelles namn så när vi gick vidare till nästa barn så ställde hon sig upp o var upprörd. Men min lillebror då?? Han heter Milo!!!
RSS 2.0