helg

Vi var ute och åt i fredags. Vi gick till kanske sex olika resturanger men det var fullt överallt så vi gav upp och gick till olearys och åt. Man fick popcorn innan maten så Estelle åt popcorn och drack ett stort glas mjölk så när maten kom in var hon mätt. Men hon blev hungrig igen lagom till efterätten. Lördagen var vi i trädgården och åkte pulka och eldade upp julgranen innan vi åkte till Tommys föräldrar och åt. 


snöö

Jag och Milo har varit på bvc och vägt o mätt. Han låg perfekt på viktkurvan och över på längdkurvan vilket är lite roligt med tanke på att jag och Tommy inte är jätte långa. Sen hämtade vi Estelle från förskolan och gick hem o lekte i snön. Jag gjorde en snögubbe och en snöbolls lykta. Estelle vart mycket imponerad när vi tände ljuset i lyktan. Kan man göra så här mamma?? 
Det är härligt med trädgård. Sån frihet att bara öppna dörren. Ingen hiss ingen portkod inget dra vagnen till närmsta gård. Frihet.

brunch

Igår var jag o Yamit o min kusin på berns och åt brunch. Det var asiatisk mat så det var mycket läbbiga saker o mycket gott också. Vi bestämde brunch om några veckor igen o då blir det nog klassiskt ägg bacon pannkakor!! 
Själv har jag bakat mjuka tunnbröd. Tommy blev helt förälskad i dom. Dom är sjukt goda !!

Tunnbröden och lilla damen

Milo växer fööör fort. Samtidigt är det så kul o se hur han utvecklas. Han kan le nu. Det är fantastiskt hur mysigt det är.


snögubbar

När jag lämnade Estelle på förskolan var det minusgrader. Men när jag hämtade henne var det 0 gradigt så vi stannade utanför garagen här hemma och gjorde några snögubbar. Hon ville att dom skulle se ut som Pippi o hennes häst o apa. Jag kunde inte riktigt leverera det men Estelle blev nöjd. Tyvärr verkar det som att plogbilen kört över dom så jag har lite att förklara imorgon när vi går ut!!Vi har också målat om köket.
Här ser man den mörka kaffe färgen o nu den ljusa.

kulturhuset

Jag o Estelle åkte till kulturhuset med Anna o Sofia. Vi brukar hänga i rum för barn där man kan spela spel o läsa böcker. Man kan också betala en slant o måla där. Vi har alltid kommit försent men den här gången kom vi i tid!! Det blev fina konstvärk o vi hann sitta o prata lite under tiden. Tommy var hemma med Milo som har blivit så stor. Han har fått testa o sitta i babybjörn stolen.


besök

Idag har Robert o Lina med barn varit här o ätit pizza med oss. Vi bodde bara 10 min från varandra förrut men nu är vi nästan en timme bort från varandra. Vi har alla lämnat orten för landet, hus och trädgård. 


Milo har blivit så mycket större. Han är 3 veckor nu och blicken är mycket stadigare och huvudet är också lite stadigare.


gopro

Tommy har köpt en gopro kamera som han har med sig lite överallt. Han har också en selfie pinne så man kan fota sig själv. Det blir ganska roliga kort med pinnen.


På picnic i skogen i helgen ochi Inne i vagnen o julgranen

lera

Jag hittade en stor låda med lera och tillbehör på panduro. Så idag när Veronica kom över så plockade vi fram allt. Estelle ville sortera leran i burkar medans jag o Veronica skapade konst.


Alla barba barnen

RSS 2.0