Mar. 27, 2014

Ibland snurrar ekorrhjulet för snabbt. Vi har stressat så mycket med flytten och försäljningen så idag behövde vi en paus. Vi gick alla tre och åt hamburgare och sen gick vi till leksaksaffären o lekte o köpte en boll till Estelle. Vi sparkade boll till varandra och sen åkte vi med hunden till Haga och kastade pinnar till Lita. Det gav lite mer energi. Nu har vi accepterat förskoleplatsen, hängt upp vita gardiner. Köpt överkast o kuddar med mera inför fotograferingen nästa vecka. Yamit och Veronica hjälpte mig med inköpen.
Mmm IKEAs köttbullar mitt i shoppingen.


Mar. 24, 2014

Idag har jag varit o kört halkbanan. Det var läskigt och super kul!! Bilen har stödhjul så man vinglar och sladdar så däcken ryker. Jag har också äntligen gjort mina inbjudningskort till min 30 årsdag. Förra veckan ansökte jag om förskoleplats till Estelle där ute. Och på rekord tid har vi fått plats. Det har knappt gått en vecka!! Vi fick vårt första hands val som ligger 200 m från där vi bor och är det största dagiset där ute. På fredag kommer fotografen för att fota vår lägenhet. Nu börjar det hända saker!!

söndag

vi har haft en riktigt rolig söndag. Vi började i skytteholmsparken med Johnny och Michaela och deras Novalie. Gungorna var klart populärast. När det blev för kallt åkte vi till Sollentuna c och åt och gick några varv. och dom små prinsessorna fick varsin väska från H&M. Men Novalie ångrade sig efter hon hade betalat och gjorde allt för att få Estelle att vilja byta väska :) Efter det åkte vi o köpte en bättre bilbarnstol så hon kan sova bättre när vi åker långt. När vi kom hem så kom Yamit förbi och vi tog ett glas vin på Backstugan innan vi gick hem och Tommy lagade mat till alla oss tjejer.
bäddar sängen


Älskar...


Mar. 16, 2014

Idag har vi följt med Jojjan o Arya på visning. Sen åkte vi hem till Jojjans mamma och åt lunch. Dom har två
hundar så Estelle var jätte glad och pussade på den stora hunden. När jag var ute hos Jojjans föräldrar första gången så tyckte jag att det var helt galet att bo så där långt ut. Och nu några år senare så är jag på väg dit jag med.

Titta vem som kom och hälsade på idag!!Mar. 13, 2014

Det finns jätte mycket som Estelle har lärt sig på dagis, alla sånger och massor av ord vissa bättre än andra. När Estelle började prata så kom hon hem och helt plötsligt så var allt hon pekade hennes. Mina sa hon så fort hon tog en sak. Vi har inte förklarat mitt och ditt men det blir väll så när dom är så många barn som ska samsas. Och idag när vi satt och åt middag så pratade Estelle i munnen heeela tidenpå Tommy så till slut säger han till henne. Då kom en arg blick sen tittar hon på mig och säger pappa är dum! Vi har aldrig sagt att nått eller nån är dum så det kommer nog från dagis. Men man kan ju inte vara arg på det här lilla charmtrollet.
Mar. 09, 2014

Det är inte bara Estelle som fyller år. Idag har vi varit o firat Tommys mormor och hon bjuder alltid på smörgåstårta men jag är kräsen som ett barn så jag äter alltid McDonalds som jag tar med. Första gången var det konstigt men nu har alla vant sig. Efter smörgåstårtan så var det prinsesstårta, bullängd, småkakor, kladdkaka. Nu längtar jag nästan efter matlåda och köttbullar och en kak fri vardag.


Räknar


kalas

Grattis min prinsessa på 2års dagen!!så här såg det ut innan alla kom

Estelle blåser ut ljusen på tårtan


Sen blev det fläskfilé ris o jätte god sås som mormor hade lagat. Till efterätt blev det glass och inlagda apelsiner. Tack snälla mormor för hjälpen.massa paket!!!!!Och mamman....Bä bä vita lamm

Bä bä vita lamm


sjuka

Estelle har fått feber igen. Det var knappt två veckor sen sist. Jag är också sjuk men inte lika mycket som Estelle. Hon hostade så hon började gråta i natt så jag lyfte upp henne och då hostade hon så hon kräktes över mig. Stackars liten. Hoppas hennes immunförsvar kan börja jobba lite snart för det här är inte roligt alls. Men tur att det kom nu så är det nog över till hennes födelsedag.igår åkte vi till Tommys kontor så han kunde passa henne medans jag hade kör lektion. Hon ville ta med sin väska till pappa sa hon. I väskan fanns en liten boll,en kloss och ett värmeljus!! Han blev jätteglad!!

RSS 2.0