Apr. 20, 2014

Vilket väder!!! Vi passade på att hälsa på Lina o Robert o barnen. Deras hus är snart klart så vi sågs där för en fika. Det var så otroligt varmt så det räckte med att sitta ute i tröja. Det är så härligt!!

Ella och Estelle fikar.


Här är Lina och MinnahOch huset som snart blir klart.Här är deras utsikt från altanen
påsk

Vi har ätit påskmat med halva Tommys familj. Mycket skönt att få slippa laga mat. Vi åt halvt påskbord och sen lamm o potatisgratäng. Jag ångrade att jag vräkte i mig mat för till efterätt så fanns det ostkaka muffins med chokladfyllning o cheesecake. Estelle fick ett litet påskägg av sin farmor med godis i men hennes gudfar svängde förbi med ett ännu större ägg så det var mycket att bära runt och äta så klart!!!


Vi gjorde ett försök till att bränna lite kalorier med en kvällspromenad och avslutar med en film. Glad påsk!!


hår

Idag har jag åkt hela långa vägen till jungfrusund ute på ekerö. Där har Jojjan sin salong. Vi klippte 20 cm och färgade en ombre ljust nere och mörkt uppe. Det var en riktig mysdag för hon hade köpt muffins och gott te och i mellan färgningarna åt vi västerbottenpaj som hennes mamma gjort till oss.

Jag har också satt in en riktig fjäder i håret. Ganska coolt.


Apr. 17, 2014

vi har haft en riktig tjejdag. Jag Yamit och Estelle har hängt hela dagen o kvällen. Vi har bakat bullar. Ätit ute och målat påskägg. Det blev inte några konstverk direkt men det var roligt pch första gången gör Estelle. Till slut så slängde Estelle äggen i vatten skålen och då rann målarfärgen av. Dom badade.
Apr. 15, 2014

det händer mycket på dagis. Det är påskpyssel och återvinning. Vi fick hem en kyckling och en mjölkkartong som barnen fått plantera varsitt solrosfrö i.

Dagisbilder


winner

Vi var med och tävlade nere på ica. Och jag vann!! Jag och Estelle gick ner och hämtade våra priser idag. En tassimobryggare, tulpanet, kaffe och påskägg.


Här är vi med en av dom anställda på ica.
Tankar om regn


Apr. 06, 2014Idag har jag och Estelle varit på klädbytardag här i solna. Idag var det halva priset på allt i lokalen. Det fanns hur mycket som helst så jag hittade massa tröjer och sen mutade jag Estelle med en leksak så att hon skulle vilja gå därifrån för det fanns också ett hav av leksaker.


Allt det här + en pyjamas och Estelles hund för 122 kr.Estelles hund som fick följa med hem.Estelle hittade en städvagn som hon ville ha så jag var rätt glad att det blev hunden istället.
grill

Tommy verkar inte bry sig om termometern. Har vi sagt att vi ska grilla så grillar vi. Vi hade marinerat ryggbigg 24tim innan och Tommy tog försäkerhetens skull ett varv på ica maxi för att inhandla grytvante och förkläde! Det var riktigt gott men jag satt under en filt i soffan medans dom andra två grillade i vinterkläder.

Apr. 03, 2014

Både jag och Estelle är trötta idag. Jag läääängtar tills kväll så jag får sova. och med tanke på Estelles humör så vill hon nog detsamma. Ett porslinslamm, kaninen har hon släppat runt tills hon blev arg på dom och kastade dom i golvet och lammet gick så klart sönder. Estelle snyftar och jag förklarar att om man kastar sina saker så kan dom gå sönder. Jaa svarar hon allvarligt sen vänder hon sig om till mjukis kaninen och säger ajabaja kanin inte kasta de gå sönder!!

Apr. 02, 2014så här fin blev uteplatsen efter att vi stylat den till fotograferingen som var idag. Mäklaren sa att vi hade gjort ett grymt jobb. Så nu ska allt bara se ut så här på visningarna också.

RSS 2.0